pure muziek in stilte
Tijdelijke pagina.
Wegens een storing is standaard website tijdelijk vervangen voor deze pagina's.
Nijmeegse Kunstnacht  2016,  23  september
ArtEz & VasimZO presenteren in galerie MARZEE
sponsoren
Kunstnacht en het nachtfeest
voorverkoop  18,-
deurverkoop  21,-

Toegang tot de Kunstnacht
voorverkoop  13,-
deurverkoop  16,-
Omschrijving
Dit ticket is geldig op zaterdag 23 september 2017 en geeft toegang tot alle deelnemende locaties tussen 20:00 uur en 01:00 uur. Wissel je e-ticket om voor een polsbandje bij een van de deelnemende locaties op de avond zelf. De opening vindt plaats in De Vereeniging om 19:30 uur. Ook kun je gratis gebruik maken van het Kunstnachtvervoer.
Omschrijving
Dit ticket is geldig op zaterdag 23 september 2017 en geeft toegang tot alle deelnemende locaties tussen 20:00 uur en 01:00 uur en het Nachtfeest in Doornroosje. Wissel je e-ticket om voor een polsbandje bij een van de deelnemende locaties op de avond zelf. De opening vindt plaats in De Vereeniging om 19:30 uur. Ook kun je gratis gebruik maken van het Kunstnachtvervoer.
Tickets
Kaartje kopen
Inschrijven nieuwsbrief
Kiki Mettler           21 uur
Singer Songwriter Kiki Mettler heeft niet meer nodig dan een microfoon, een barkruk en een akoestische gitaar om je mee te nemen in haar muziek. Met haar autobiografische liedjes is ze niet bang haar kwetsbare kant te laten zien. Het afgelopen jaar kwam het leven van Kiki in een muzikale stroomversnelling. Het vele optreden bleef niet onopgemerkt. Zo speelde ze al op Festival Mundial, radio Veronica (Countdown Café), W2 en Club Dauphine (Amsterdam).